skip to Main Content
logotype von e design

“von e er en glimrende journalist og leverer samtidig yderst anvendelig grafik til de historier, hun skriver. Hendes sans for såvel den tekstmæssige som den visuelle side af journalistikken gør hende til en meget alsidig kommunikatør.”

Mette Trudsø, redaktør
Mit Nørrebro

“Vi havde brug for visioner til at udvikle vores forening, hvor vi fik stor hjælp til, hvad er det foreningens medlemmer ønsker.”

Helle Ringsholm
NF Sjælland

“Med workshops, surveys og sparring fandt jeg mit crew, navnet på mit produkt og hvordan min go-to-marked-kampagne skal fungere.”

Klaus Krane Harnvig
Imaq Ice

KOMMUNIKATION  | FORANDRING | GRAFISK DESIGN | PRODUKTIONGul kvadrat

PRODUKTION

PRODUKTIONSSTYRING

Fra den første idé til færdigt produkt kan jeg hjælpe jer. Jeg holder styr på alle deadlines, sparre med jer, når arbejdet går i stå, kommer men konstruktive idéer så arbejdet skrider fremad og har kontakten til trykkeri, andre freelancere og med alle de andre, der er involveret i jeres produkt – selv chefen kan få en venlig påmindelse om deadlines.

GRAFISK TILRETTELÆGGELSE

Hvornår skal hvem gøre hvad? Og hvornår skal billeder og tekst samles – og hvem gør det?  Og hvordan sikre vi os, at brødteksten har samme skydning hele vejen igennem publikationen? Bare rolig, det sørger jeg for. Ved at udarbejde templates, ved at have styr på den enkelte aktør – hvad kan hun og hvornår kan hun levere – sørger jeg for, at den røde tråd holdes hele vejen igennem.
Er jeg selv den, der leverer det samlede produkt, så sikre jeg mig, at de deadlines der er givet overholdes – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

WORKFLOW

Optimering af arbejdsprocesser giver luft i økonomien, men også tid til at udvikle kreative idéer. Om I arbejder i et eksisterende workflowsystem eller skal i gang med det, så kræver det indsigt i hvordan de grafiske og skrivende processer fungerer. Jeg kan hjælpe jer med behovsanalyser, sparring med IT-folkene og med den sidste implementeringsproces.

OPTIMERING

Nå workflowet er på plads, skal det løbende optimeres. Der kan komme nye behov, eller der kan ændres i arbejdsgangen. Det der var smart i går fungerer ikke i dag. Ved at holde øje med processen og ved at snakke med de mennesker, som dagligt arbejder i systemet, kan der skrues op og ned på funktionerne. Jeg hjælper til ved at følge den daglige proces, observere arbejdsgange og ved at tage en snak med de involverede medarbejdere. Ofte ligger løsningen i at snakke med dem, der har fingrene nede i processen.

FOR MERE INFORMATION

FORANDRING

Forandring er vejen til udvikling

Det kan også være det modsatte, men netop hvis man selv tager hånd om forandringerne, kan man bruge det positivt.

Jeg kan hjælpe jer på flere fronter.

FACILITERING

Har I brug for en workshop hvor skæve tanker og idéer ender med at blive til konkret handling? Med øvelser, dialog, idéudvikling, refleksion og konkrete anvisninger finder vi sammen ud af mål og handlinger for fremtiden.

Hvordan fungerer facilitering?

KURSER

Faglige formidling i form at rapporter og pjecer kan ofte være tung og indforstået læsning for modtagerne. I samarbejde med Akademisk Formidling tilbyder jeg kurser i produktion af gode rapporter. Her hører deltagerne blandt andet om sprog, læsbarhed og visuelle elementer, som gør en rapport tilgængelig og anvendelig for målgrupperne.

AKTUELLE KURSER: Teknologisk Institut

LEDELSE

Ledelse handler ikke om at bestemme det hele. Ledelse handler om at få teamet omkring opgaven til at gå efter samme mål, arbejde med erfaringsudveksling samt at støtte hinanden i jobbet. Har I udfordringer med samarbejdet i organisationen, så hjælper jeg med den svære samtale, analyse af teamet samt anbefalinger til fremtidens arbejdsplads.

FORRETNINGSUDVIKLING

Er I en start up-virksomhed, som er ved at gå fra den gode idé med kontor ved spisebordet til revisor, CVR-nummer og samarbejdspartnere, så er det en god idé at have styr på hvem, hvad og hvordan. Jeg hjælper jer med at udvikle jeres forretningsplan, jeres go-to-marked-kampagne og jeres teamsammensætning.

FOR MERE INFORMATION

FACILITERING

Hvor langt kan man komme med kulørte Post it-lapper, tusser og plancher, et white board og Power Points?

Idéudvikling sker når mennesker mødes. Men idéudviklingen har de bedste resultater, når der er styr på processen. Altså; hvem der gør hvad hvornår. Ofte går processen i står selvom idéerne er både gode og mange. Derfor er facilitering andet og mere end at lede et møde med nogle fine powerpoint-slides.

Har I brug for en workshop hvor skæve tanker og idéer ender med at blive til konkret handling? Eller vil I gerne gøre jeres afdelingsmøder mere inspirerende. Er det bestyrelsen, der trænger til et indspark til forretningsudviklingen, eller er det hele afdelingens medarbejderstab, der skal inspireres. Med øvelser, dialog, idéudvikling, refleksion og konkrete anvisninger finder vi sammen ud af mål og handlinger for fremtiden.

Når jeg hjælper jer med at gennemføre jeres workshop, sørger jeg for at alle er med i idéudviklingen, og efterfølgende med at der bliver samlet op på de gode idéer.

Processen for en workshop starter med et indledende møde og afsluttes med en rapport med resumé og anbefalinger. Men vi vil altid indledningvis lave en forventningsafstemning om opgaven.

workshop_dialog

Kom igang med din idéudvikling

OM VON 🙂

 

Teamwork, samarbejde, samtale

– udgangspunktet er at vi sammen løser opgaven.

For mig handler formidling om at få budskab, form samt relation og viden om målgruppen til at gå op i en højere enhed. Derfor er jeg sjældent alene om at løse en opgave. Igennem mere end 25 år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mange; kollegaer, chefer, medarbejdere og kunder. Uden dem havde mit arbejdsliv været både kedeligt og ufrugtbart. Sammen har vi produceret mere end 25.000 vellayoutede sider med alt fra nyheder, madopskrifter, mode og trin-for-trin-vejledninger. Vi har udviklet designmanualer, logo’er og nyhedsgrafikker. Vi har produceret tekster, der har handlet om alt fra caféer på Nørrebro, lækker økologisk chokolade og kritiske debatindlæg. Vi har afviklet workshops, og vi har sammensat teams, udviklet kurser og optimeret arbejdsgange. Og vi har lavet alt det ind i mellem. Tak for samarbejdet omkring disse opgaver!

Mine rødder ligger i mine to uddannelser – den som grafisk designer og den  som bredspektret kommunikatør – samt i mine mange år i mediebranchen.  Derfor kan jeg både italesætte og skabe den sammenhængende formidling. Ord og billeder skal fungere sammen, så brugerne/læserne uhindret kan forstå indholdet. Det er min mission!

En anden mission er at få processen til at fungere. Hvem er involveret, hvem har hvilke kompetencer og hvordan når vi fra A til B… og videre til Z? Efter mange år som mellemleder i grafiske afdelinger, men også som frivillig idrætsleder og som pro bono-konsulent i foreninger, kan jeg tilbyde overblik, sparring, facilitering samt forretningsudvikling- og planlægning.

KONTAKT

Elisabeth Schioldann von Eyben von e design
von e design logo

TILFREDSE KUNDER

Jeg brænder for formidling, hvor ord og billeder hænger sammen, samt for organisationsudvikling. En gang imellem er det ene en forudsætning for det andet. Jeg tilbyder hjælp indenfor begge dele.

Nogle gange starter vi med en grundig analyse eller vi tager en workshop, hvor idéerne får lov til at blomstre. Andre gange er opgaven at skrive en hurtig tekst eller layoute en flyer – så er det det vi gør!

“Fra start af forstod hun, hvor jeg gerne ville hen og hvilke visioner og kommende tiltag, der var vigtige for Boen Kransekage. På bedste pædagogisk vis, har hun anvist vejen for min fremtidige markeds-
føring på nettet og de sociale medier. Mine varer har fremstået på bedste vis – i både ord og billeder.”

Gitte Boen,
ejer af Boen
Kranse-
kager

“Jeg valgte Elisabeth som koordinator og sparrings-
partner da jeg startede Imaq Ice – det har jeg ikke fortrudt! Med workshops, surveys og sparring fandt jeg mit crew, navnet på mit produkt og hvordan min go-to-marked-kampagne skal fungere. Hun arbejder analytisk og bidrager med både indsigt og konkrete forslag, så jeg føler mig godt klædt på.”

Klaus Krane HarnvigKlaus Krane,
Harnvig
ejer af
Imaq Ice

“Elisabeth har bidraget med super relevant og kompetent sparring omkring kommunikation og design til Data for Good. Hun er som person en, der sætter en ære i at få bragt fagligheden i spil uden at kompromittere projekt og vision. Hun tænker hele vejen rundt om problemstillinger og kommer med input og løsninger.”

Annemette BrochAnnemette Broch,
Stifter af
Data for Good

“Elisabeth faciliterede blandt andet en heldags-
workshop med deltagelse af omkring 50 personer. Resultatet blev en drejebog til bestyrelsen over opgaver, der efterfølgende bragte vores forening ud af dødvande.
Som konfliktmægler har Elisabeth skabt løsninger, som alle parter har været yderst tilfredse med.”

Helle RingsholmHelle
Ringsholm,
formand
NF Sjælland

PORTEFØLJE     grafisk design

Grafisk Design

Fra småt til stort. Min største opgave var at gøre en oppustelig fodboldbane til et sted, hvor små DBU-fodbold-
skolebørn havde lyst til at spille fodbold. Min mindste opgave har været at få Volleyball Danmarks 50 års jubilæumslogo til at funger som forgyldt broche.

Men de fleste af mine grafiske freelanceopgaver er nu mere almindelige i deres størrelser; plakater, pjecer, bogomslag og -tilrette-
lægning, infografikker og logoer.

Kunder:
Politiken Forlag
Gladsaxe Kommune
Vid Mere
Boen Kransekager
Volleyball Danmark
m.fl.

SE MERE OM
Magasin- og avislayout
Produktionstyring
Grafisk tilrettelæggelse
Ledelse

PORTEFØLJE     maleri

Maleri

Acryl på lærred

Normalstørrelserne ligger fra 50×40 til 120×120 cm

Jeg henter inspiration i de farver, jeg støder ind i. I glimtet i øjet, i lyset der falder. Mine portrætter er tænksomme mennesker, der finder et punkt ikke så langt væk, hvor deres øjne finder hvile og tankerne kan indfinde sig.

I mine kvindekroppe finder lyset vej ned over kurverne og skaber længsel efter sol, sommer og varme.

Og fru Jensen, min kat og mine børn er bare finurlige luftige væsner, der flyver ud i livet.

KONTAKT

PORTEFØLJE     magasin- og avislayout

Magasin- og
avislayout

 

Titler:
Familie Journal
SØNDAG
Ude og Hjemme
Den bedste alder
UH Ekstra
Komputer for alle
Politiken
Kristeligt Dagblad

Mere end 25.000 sider har gennem årene kørt gennem min hænder. Fra spæd idé, over håndskitsen, indsamling og udvikling af materiale, sparring med kollegaer, til sidste tjek af færdig pdf før trykstart.

SE MERE OM
Grafisk design
Produktionstyring
Grafisk tilrettelæggelse
Ledelse

PORTEFØLJE

Magasin- og avislayout

Grafisk Design

Maleri

Mere end 25.000 sider har gennem årene kørt gennem min hænder. Fra spæd idé, over håndskitsen, indsamling og udvikling af materiale, sparring med kollegaer, til sidste tjek af færdig pdf før trykstart.
Som grafisk designer har jeg arbejdet med plakater, pjecer, bogomslag og -tilrettelægning, infografikker og logoer.
Som fritidsmaler henter jeg inspiration i de farver, jeg støder ind i. I glimtet i øjet, i lyset der falde og skaber længsel efter sol, sommer og varme.

FORANDRING

Forandring er vejen til udvikling. Det kan også være det modsatte, men netop hvis man selv tager hånd om forandringerne, kan man bruge det positivt. Jeg kan hjælpe jer på flere fronter.

FACILITERING

Har I brug for en workshop hvor skæve tanker og idéer ender med at blive til konkret handling? Med øvelser, dialog, idéudvikling, refleksion og konkrete anvisninger finder vi sammen ud af mål og handlinger for fremtiden.

Hvordan fungerer facilitering?

KURSER

Faglige formidling i form at rapporter og pjecer kan ofte være tung og indforstået læsning for modtagerne. I samarbejde med Akademisk Formidling tilbyder jeg kurser i produktion af gode rapporter. Her hører deltagerne blandt andet om sprog, læsbarhed og visuelle elementer, som gør en rapport tilgængelig og anvendelig for målgrupperne.

AKTUELLE KURSER: Teknologisk Institut

LEDELSE

Ledelse handler ikke om at bestemme det hele. Ledelse handler om at få teamet omkring opgaven til at gå efter samme mål, arbejde med erfaringsudveksling samt at støtte hinanden i jobbet. Har I udfordringer med samarbejdet i organisationen, så hjælper jeg med den svære samtale, analyse af teamet samt anbefalinger til fremtidens arbejdsplads.

FORRETNINGSUDVIKLING

Er I en start up-virksomhed, som er ved at gå fra den gode idé med kontor ved spisebordet til revisor, CVR-nummer og samarbejdspartnere, så er det en god idé at have styr på hvem, hvad og hvordan. Jeg hjælper jer med at udvikle jeres forretningsplan, jeres go-to-marked-kampagne og jeres teamsammensætning.

Workshop

FACILITERING

Hvor langt kan man komme med kulørte Post it-lapper, tusser og plancher, et white board og
Power Points?

Idéudvikling sker når mennesker mødes. Men idéudviklingen har de bedste resultater, når der er styr på processen. Altså; hvem der gør hvad hvornår. Ofte går processen i står selvom idéerne er både gode og mange. Derfor er facilitering andet og mere end at lede et møde med nogle fine powerpoint-slides.

Har I brug for en workshop hvor skæve tanker og idéer ender med at blive til konkret handling? Eller vil I gerne gøre jeres afdelingsmøder mere inspirerende. Er det bestyrelsen, der trænger til et indspark til forretningsudviklingen, eller er det hele afdelingens medarbejderstab, der skal inspireres. Med øvelser, dialog, idéudvikling, refleksion og konkrete anvisninger finder vi sammen ud af mål og handlinger for fremtiden.

Når jeg hjælper jer med at gennemføre jeres workshop, sørger jeg for at alle er med i idéudviklingen, og efterfølgende med at der bliver samlet op på de gode idéer.

Processen for en workshop starter med et indledende møde og afsluttes med en rapport med resumé og anbefalinger. Men vi vil altid indledningvis lave en forventningsafstemning om opgaven.

Kontakt mig for yderligere informationer

KOMMUNIKATION

Får I en god kommunikation i jeres organisation, når I har lagt en strategi? Det er i hvert fald en god start. Men god kommunikation handler også om ordene, der skrives, hvordan de præsenteres og hvilken idé, der ligger bag.

Journalistik

Brug for en freelancer til at skrive den nærværende historie, serviceartiklen eller det gode interview?

Link til https://mitnorrebro.dk/guide-10-cafeer-der-er-med-til-at-goere-noerrebro-til-noget-saerligt/

Visuel kommunikation

Billeder og grafik understøtter ordene. Mit speciale er at skabe sammenhæng og forståelse mellem ordene og de visuelle effekter.

Link til Portefølje

Strategisk kommunikation

Få en kommunikationsplan, der tager udgangspunkt i jeres målgruppe, jeres ressourcer og jeres grundlæggende forretning.

Workshop snak

Intern og ekstern kommunikation

Der er mange veje og platforme til at få budskaberne ud. Såvel kunder som medarbejdere befinder sig både i den digitale og i den analoge verden. I skal ramme dem begge steder. Om det er via nyhedsbreve, post på de sociale medier eller et månedlig magasin, så kan jeg hjælpe jer.

Lad os snakke om opgaven

Kig med på min blog

PRODUKTION

PRODUKTIONSSTYRING

Fra den første idé til færdigt produkt kan jeg hjælpe jer. Jeg holder styr på alle deadlines, sparre med jer, når arbejdet går i stå, kommer men konstruktive idéer så arbejdet skrider fremad og har kontakten til trykkeri, andre freelancere og med alle de andre, der er involveret i jeres produkt – selv chefen kan få en venlig påmindelse om deadlines.

GRAFISK TILRETTELÆGGELSE

Hvornår skal hvem gøre hvad? Og hvornår skal billeder og tekst samles – og hvem gør det?  Og hvordan sikre vi os, at brødteksten har samme skydning hele vejen igennem publikationen? Bare rolig, det sørger jeg for. Ved at udarbejde templates, ved at have styr på den enkelte aktør – hvad kan hun og hvornår kan hun levere – sørger jeg for, at den røde tråd holdes hele vejen igennem.
Er jeg selv den, der leverer det samlede produkt, så sikre jeg mig, at de deadlines der er givet overholdes – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

WORKFLOW

Optimering af arbejdsprocesser giver luft i økonomien, men også tid til at udvikle kreative idéer. Om I arbejder i et eksisterende workflowsystem eller skal i gang med det, så kræver det indsigt i hvordan de grafiske og skrivende processer fungerer. Jeg kan hjælpe jer med behovsanalyser, sparring med IT-folkene og med den sidste implementeringsproces.

OPTIMERING

Jeg hjælper til ved at følge den daglige proces, observere arbejdsgange og ved at tage en snak med de involverede medarbejdere. Ofte ligger løsningen i at snakke med dem, der har fingrene nede i processen.

Hjælp til produktion

OM VON

Teamwork, samarbejde, samtale
– udgangspunktet er at vi sammen løser opgaven.

For mig handler formidling om at få budskab, form samt relation og viden om målgruppen til at gå op i en højere enhed. Derfor er jeg sjældent alene om at løse en opgave. Igennem mere end 25 år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mange; kollegaer, chefer, medarbejdere og kunder. Uden dem havde mit arbejdsliv været både kedeligt og ufrugtbart. Sammen har vi produceret mere end 25.000 vellayoutede sider med alt fra nyheder, madopskrifter, mode og trin-for-trin-vejledninger. Vi har udviklet designmanualer, logo’er og nyhedsgrafikker. Vi har produceret tekster, der har handlet om alt fra ting, der sker på Nørrebro, kvindeportrætter, lækker økologisk chokolade og kritiske debatindlæg. Vi har afviklet workshops, og vi har sammensat teams, udviklet kurser og optimeret arbejdsgange. Og vi har lavet alt det ind i mellem. Tak for samarbejdet omkring disse opgaver!

Mine rødder ligger i mine to uddannelser – den som grafisk designer og den  som bredspektret kommunikatør – samt i mine mange år i mediebranchen.  Derfor kan jeg både italesætte og skabe den sammenhængende formidling. Ord og billeder skal fungere sammen, så brugerne/læserne uhindret kan forstå indholdet. Det er min mission!

En anden mission er at få processen til at fungere. Hvem er involveret, hvem har hvilke kompetencer og hvordan når vi fra A til B… og videre til Z? Efter mange år som mellemleder i grafiske afdelinger, men også som frivillig idrætsleder og som pro bono-konsulent i foreninger, kan jeg tilbyde overblik, sparring, facilitering samt forretningsudvikling- og planlægning.

KONTAKT

Elisabeth Schioldann von Eyben von e design
von e design&kommunikation logo
Back To Top

Vi indsamler ikke dine informationer. Se mere

Cookie-indstillingerne på dette websted bruges kun, hvis du kommenterer på blogindlæg. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "OK" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk