skip to Main Content

FORANDRING

Forandring er vejen til udvikling. Det kan også være det modsatte, men netop hvis man selv tager hånd om forandringerne, kan man bruge dem positivt. Jeg kan hjælpe jer på flere fronter.

FACILITERING

Har I brug for en workshop, hvor skæve tanker og idéer ender med at blive til konkret handling? Med øvelser, dialog, idéudvikling, refleksion og konkrete anvisninger finder vi sammen ud af mål og handlinger for fremtiden.

Hvordan fungerer facilitering?

KURSER

Faglige formidling i form at rapporter og pjecer kan ofte være tung og indforstået læsning for modtagerne. I samarbejde med Akademisk Formidling tilbyder jeg kurser i produktion af gode rapporter. Her hører deltagerne blandt andet om sprog, læsbarhed og visuelle elementer, som gør en rapport tilgængelig og anvendelig for målgrupperne.

AKTUELLE KURSER:
Teknologisk Institut

Vi tilbyder også skræddersyede kurser i produktion af gode rapporter. Her hører deltagerne blandt andet om sprog, læsbarhed og visuelle elementer, som gør en rapport tilgængelig og anvendelig for målgrupperne

Du kan læse mere om Akademisk Formidling her.

LEDELSE

Ledelse handler ikke om at bestemme det hele. Ledelse handler om at få teamet omkring opgaven til at gå efter samme mål, arbejde med erfaringsudveksling og støtte hinanden i jobbet. Har I udfordringer med samarbejdet i organisationen, så hjælper jeg med den svære samtale, analyse af teamet samt anbefalinger til fremtidens arbejdsplads.

Facilitering
Idéudvikling og konkrete anvisninger skal hjælpe forandringsprocessen igang.

FORRETNINGSUDVIKLING

Er I en start up-virksomhed, som er ved at gå fra den gode idé med kontor ved spisebordet til revisor, CVR-nummer og samarbejdspartnere, så er det vigtigt at have styr på hvem, hvad og hvordan. Jeg hjælper jer med at udvikle jeres forretningsplan, jeres go-to-marked-kampagne og jeres teamsammensætning.

Lad os snakke om opgaven

Back To Top

Vi indsamler ikke dine informationer. Se mere

Cookie-indstillingerne på dette websted bruges kun, hvis du kommenterer på blogindlæg. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "OK" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk