skip to Main Content

FACILITERING

Hvor langt kan man komme med kulørte post it-lapper, tusser og plancher, et white board og
powerpoints?

Idéudvikling sker, når mennesker mødes. Men idéudviklingen har de bedste resultater, når der er styr på processen. Altså hvem der gør hvad hvornår. Ofte går processen i stå, selvom idéerne er både gode og mange. Derfor er facilitering andet og mere end at lede et møde med nogle fine powerpoint-slides.

Har I brug for en workshop hvor skæve tanker og idéer ender med at blive til konkret handling? Eller vil I gerne gøre jeres afdelingsmøder mere inspirerende? Er det bestyrelsen, der trænger til et indspark til forretningsudviklingen, eller er det hele afdelingens medarbejderstab, der skal inspireres? Med øvelser, dialog, idéudvikling, refleksion og konkrete anvisninger finder vi sammen ud af mål og handlinger for fremtiden.

Når jeg hjælper jer med at gennemføre jeres workshop, sørger jeg for, at alle er med i idéudviklingen, og at der bliver samlet op på de gode idéer.

Processen for en workshop starter med et indledende møde og afsluttes med en rapport med resumé og anbefalinger. Men vi vil altid indledningsvis lave en forventningsafstemning om opgaven.

workshop_dialog
At facilitere handler også om at skabe rum til idéerne, prikke til gamle fordomme og bane vej for forandring.

Lad os snakke om opgaven

Back To Top

Vi indsamler ikke dine informationer. Se mere

Cookie-indstillingerne på dette websted bruges kun, hvis du kommenterer på blogindlæg. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "OK" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk